21 maart 2013

Hoe gaat het nou met jou?

Goeeeeeedemorggennnnn. Het is weer eens tijd voor een hoe gaat het nou met jou? vind je niet?
Als ik een tijdje niet heb geblogt vraag ik me altijd af wat er nu met me aan de hand is, haha. Nu ben ik tot een aantal conclusies gekomen die ik met jullie wil delen! En natuurlijk wilde ik ook gewoon lekker praten over random dingen.

Ik weet nooit hoe ik moet beginnen als ik zo een leeg schermpje zie waar ik dan mijn blogpost in kan typen.. hmmpff. Laten we dan maar beginnen bij waarom ik niet zo regelmatig meer blog. Ik heb wel 2 weken (!) regelmatig geblogt, en nu is het weer minder.. Helaas komt dit (weer) door mijn school, omdat dit heel veel energie van mij opeist en alle vrije minuutjes die ik heb besteed ik aan school of heb ik bijles.. En dat terwijl ik eigenlijk bijna zeker weet dat ik het niet eens haal dit jaar.

Laat ik dan meteen maar verder gaan met de volgende reden die gelukkig wat positiever is en dus ook leuker is om over te vertellen! De reden dat ik niet blogde was namelijk ook omdat ik me af vroeg of ik dit nog wel wilde doen.. Nu kwam ik tot de conclusie dat ik eigenlijk gewoon mijn hele blog wil omgooien en veranderen. Ik ga namelijk veel meer life style posten en wat minder beauty. Wat ik eigenlijk al deed, maar toch. Voor mij voelt het anders als ik het zo zeg en komen de artikels ook makkelijker omdat ik me geen zorgen hoeft te maken of het wel leuk word gevonden.. zoiets. Ook wil ik me meer gaan specialiseren op fotografie. En zoals jullie misschien al hebben doorgehad heb ik mijn blog look weer aangepast, zodat het nu (naar mijn idee) veel toegankelijker is! Ook ben ik nog aan het kijken voor een eigen domein, maar daar zit zo veel tijd in dat dat nog wel even kan duren.

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik eigenlijk gewoon ziek. Afgelopen nacht heb ik nauwelijks geslapen en had ik alleen maar buikpijn en meer van dat soort vervelende gevoelens. Ik heb tussen 5 en 7 wel heerlijk geslapen en heerlijk gedroomd, dus ik ben toch naar school gegaan vandaag voor mijn hertentamens. Het viel me eigenlijk meteen weer op hoe lief mensen kunnen zijn. Even over mijn rug heen wrijven, me succes wensen, even lachen. Al die kleine gebaren, die maken gewoon mijn dag.

Nu zit ik hier lekker uit te rusten achter mijn laptopje en ga ik zo mijn collective haul editen. Als mijn laptop meewerkt dan, want hij heeft er moeite mee whaha! En daarna ga ik denk ik even heerlijk in bad met mijn nieuwe bruisbal die ook te zien is in mijn nieuwe filmpje!

Ik wil jullie even meegeven dat ik me fijn voel, ook al zie ik er belabberd uit. Ik ben blij met hoe het nu ongeveer gaat, ook al gaat het eigenlijk helemaal niet zoals ik wilde. Ik heb er vrede mee en dat voelt goed. Ik geniet van elk moment en respecteer elk moment dat ik ook gelukkig ben. Ik zou dit graag door willen geven aan jullie : the good spirit!

Dat was even tussendoor :). Dit is eigenlijk allemaal wat ik jullie wilde meegeven. Jullie kunnen dus snel weer vanalles zien op mijn blog, en ook op bloglovin', twitter, instagram en youtube! whieee.

Hoe is het nou met jullie?
Gaat het goed op school?
Voel je je wel fijn?
Vergeet jezelf niet hè!
I love you all, 
Big hug. <3

Twitter blog: @mylifeasmanonx
Twitter personal: @ILOVEBIGREDBUSS
Instagram: @mylifeasmanonx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gezellig een reactie achter! Vind ik heel leuk en ik reageer zo snel mogelijk.